Zwemloop Stolwijk

Wanneer

06/07/2018    
20:15 - 21:30

Waar

zwembad Ons Polderbad
Kievitslaan 49, Stolwijk
Kaart niet beschikbaar

Op vrijdagavond 6 juli vindt de derde wedstrijd plaats in het kader van het Rabobank Krimpenerwaard ZwemloopCircuit. Wederom op vrijdagavond om het weekend leuk te beginnen. In zwembad Ons Polderbad gaan we het succes van de zwemloop Zilverstad in Schoonhoven zien te evenaren.

In Stolwijk kunnen de deelnemers kiezen uit twee afstanden: 500 meter zwemmen in het buitenbad en daarna 5 kilometer rennen óf 1.000 meter zwemmen en daarna 10 kilometer rennen (het kan dat deze afstand ingekort wordt naar 1 km zwemmen en 8 km lopen bij lage animo). Men kan ook als duo meedoen, waarbij één atleet het zwemonderdeel voltooit en diens compagnon het looponderdeel aflegt. Inschrijven kan door te mailen naar info@goudasport.nl. Geef je naam door, aan welke afstand je mee wilt doen en hoe lang je ongeveer zwemt over 500 meter in een zwembad. Voorinschrijven kan tot en met 30 juni.

We verzamelen tussen 19.15 en 19.30 uur bij de ingang van zwembad Ons Polderbad om startnummers en badmutsen uit te delen en rond 20 uur zal de briefing zijn. Neem zelf een badmuts mee indien mogelijk en een startnummerband. Na-inschrijven kan nog ter plekke op 23 juni en kost 10 euro. Voorinschrijven kost 8 euro en kan tot 1 juli.

Geef een antwoord