Goudse Singels Swim 2018

Wanneer

09/09/2018    
12:00 - 16:45

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Historische Museumhaven
Buurtje, Gouda
Kaart niet beschikbaar

Zwemmen in een zeer bijzondere ambiance tussen de historische parels van Gouda door tijdens een zwemtocht van 500 meter, 1 kilometer of zelfs DRIE kilometer, is dat niet cool?!. Ervaar de kossaliteit van kaasstad Gouda vanuit de singels. U zwemt langs oude kaaspakhuizen en onder diverse oude pittoreske bruggen. U wordt daarbij aangemoedigd door een kleine 2.000 (!) toeschouwers als het weer net zo mooi is als tijdens de eerste editie.

Voorinschrijven kan via info@goudasport.nl of via de website tot en met 31 augustus. Na-inschrijven kan tot een uur voor de wedstrijd waaraan u mee wilt doen (3 of 1 kilometer of 500 meter) en kost 5 euro extra.

De start van alle afstanden is in de historische Museumhaven met de Mallegatsluis, het IJsselhuis en Werfhuis.

De race over 3 kilometer start tussen 13.00 en 13.15 uur en voert vanaf de Mallegatsluis naar de Kattensingel. Daar wordt gedraaid net voor de Kleiwegbrug en terug gezwommen naar de finish bij de Mallegatsluis.

De (eerste) race over 1 kilometer start om 15.00 uur en de kortste afstand (500 meter) rond 15.45/16.00 uur.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar info@goudasport.nl

Aanvang 12:00 uur. Vanaf dat moment verzamelen de eerste zwemmers zich om vooraf al voorpret te beleven en hun badmuts op te halen.

Wilt u inschrijven dan kan dat via het aanmeldformulier hieronder. Wanneer u het formulier volledig ingevuld ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en een factuur voor de bijbehorende inschrijfkosten + eventuele donatie aan Stichting Don Fredy.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord