Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/07/2019
11:45 - 15:00

Locatie
Museumhaven

Categorieën Geen Categorieën


Zwemmen in een zeer bijzondere ambiance tussen de historische parels van Gouda door tijdens een tocht van 500 meter, 1 kilometer of zelfs DRIE kilometer, is dat niet cool?! De organisatie zorgt voor extra sfeer rondom het zwemfestijn door een optreden van een viswijvenkoor kort voor de start, een start- en finishhaven vol vlaggen, veel publiek, een speaker, et cetera. Vorig jaar ging de Goudse Singels Swim helaas niet door vanwege een enorme berg vervuild regenwater, maar dit jaar gaan we hopelijk op 13 juli alsnog de derde editie beleven van dit event.

ERVAAR de KOSSALITEIT van kaasstad GOUDA vanuit de singels
U zwemt langs oude kaaspakhuizen en onder diverse oude pittoreske bruggen. U wordt daarbij aangemoedigd door een kleine 2.000 (!) toeschouwers als het weer net zo mooi is als tijdens de eerste editie. Nieuw tijdens de derde editie is een race over 500 meter voor jonge of/en recreatieve zwemmers.

VOORINSCHRIJVEN tot en met 30 JUNI
Voorinschrijven kan tot en met 30 juni. De inschrijflink is https://goudasport.nl/evenementen/goudse-singels-swim/.
Na-inschrijven kan vanaf 1 juli tot een uur voor de wedstrijd waaraan u mee wilt doen (3 kilometer of 1 kilometer of 500 meter) en kost 5 euro extra. Inschrijfprijzen zijn: 12,50 euro (500 meter), 20 euro (1 km), 22,50 euro (3 km). Inschrijven na 1 mei kost resp. 17,50 euro, 25 euro en 27,50 euro.
LET OP: mocht het evenement door overmacht niet door kunnen gaan (bijvoorbeeld vanwege een te slechte waterkwaliteit), dan vindt géén restitutie van het inschrijfgeld plaats.

NIEUW PARCOURS
De start van alle afstanden is gewijzigd en nu in de historische Museumhaven met de Mallegatsluis, het IJsselhuis en Werfhuis.
De race over 3 kilometer start tussen 12.00 en 12.15 uur en voert vanaf de Mallegatsluis naar de Kattensingel. In die singel wordt gekeerd net voor de Kleiwegbrug en vervolgens terug gezwommen naar de finish nabij de Mallegatsluis/het Gouds Ondernemershuis.

De (eerste) race over 1 kilometer start rond 14.00 uur en de kortste afstand (500 meter) rond 14.30 uur.

Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen naar info@goudasport.nl

Inschrijven

inschrijving Goudse Singels Swim

3 kilometer zwemmen, kosten 27,50 euro
1 kilometer zwemmen, kosten 25 euro
500 meter zwemmen, kosten 15,00 euro

Van het inschrijfgeld gaat 30/35/37,50 euro direct naar het goede doel: Stichting Don Fredy! Dit speciale arrangement bestaat uit 3 kilometer, 1 km of 500 meter zwemmen incl. ontvangst bij de Don Fredytent, bewaking bagage, (sport) hapje & drankje na het zwemmen, een prachtige Goudse badmuts én voorafgaande aan de Singels Swim een introductieles open water zwemmen waarin je kennis maakt met zwemmen in de Goudse singels en tips krijgt van de ervaren zwemtrainer Andy Koolmees

ja, namelijk (vul bedrag hieronder in)
Nee

Ja
Nee, ik doneer liever 4,50 euro aan Stichting Don Fredy en lever na afloop mijn badmuts in (4,50 euro van het betaalde inschrijfgeld komt dan ten goede aan de Stichting Don Fredy en u draagt bij aan een beter milieu - GO!uda Sport maakt de badmuts schoon voor recycling)

minder dan 6 minuten
7 á 8 minuten
8 á 9 minuten
10 á 11 minuten
12 á 13 minuten
15 minuten

via Facebook
via familie
via vrienden/kennissen
via een krant
via de website van VS-Sport
via een sportvereniging
anders (vul hieronder in)

Hierbij verklaar ik bovenstaand formulier naar waarheid te hebben ingevuld en ik weet dat deelname aan de Goudse Singels Swim op 13 juli 2019 op eigen risico geschiedt. Ik zal de factuur voor het inschrijfgeld binnen de geldende termijn voldoen.


Geef een reactie