Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + Wandeling

Wanneer

21/12/2018    
18:15 - 23:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Markt Gouda
Markt, Gouda
Kaart niet beschikbaar

De Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop is een uniek loopavontuur door de romantisch verlichte Goudse binnenstad. Ook in 2018 kunnen sportievelingen dankzij VS sport en diverse andere Goudse partijen deelnemen aan de gezellige GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop. Tijdens deze loop geniet u van sprookjesachtige steegjes en hofjes onderweg én een handvol culturele surprises.
En tevens van alle mooie Kerstverlichting en -versierselen aan lantaarnpalen en winkelzuilen en op straat en de mooi verlichte kleding van de meeste deelnemers. Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de ‘mystery jury’ benoemd worden tot Goudse Lichtjekoningin/koning 2018-2019.

Leuk voor het hele gezin (wandelen ook mogelijk)!
De totale afstand bedraagt niet meer dan 5 kilometer en tussendoor zijn er 4 of 5 stops om weer even tot rust te komen. Een kortere route van circa 3 km is ook mogelijk, zodat u met u kinderen mee kunt doen. Een andere optie is om de route met het gezin wandelend of te leggen met stadsgids Marina als begeleidster.

Voorinschrijven kan slechts tot en met 30 november
Voor voorinschrijven en meer info kunt u mailen naar taterbal@hotmail.com. Voorinschrijven kan tot uiterlijk 1 december!
Schrijf je daarna pas in, dan kunnen we niet garanderen dat je onze speciale ‘Goudse’ herinnering krijgt omdat daar een productietijd opzit.

Deelnamekosten + KLEINE LETTERS
Momenteel zijn we nog aan het onderhandelen met diverse artiesten en horecapartners die mee willen werken aan het evenement. Reken op een tarief van minimaal/rond de 14 euro.
Mocht het evenement onverhoopt NIET door kunnen gaan (bijvoorbeeld in verband met code rood vanwege ijzel, sneeuw, storm of onweer) dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug.

Afterparty met live muziek en ’80/’90’s disco
Na afloop is er een afterparty bij Cultuurpodium Gouda Studio’s met live muziek en 80’s/90’s disco met dj’s Paul en Ruben. Deelname aan de afterparty kost 5,00 euro extra.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord