Gouda rent, powerwalkt en wandelt bij KaarsLicht 751 (voorheen Goudse Lichtjesloop)

Wanneer

16/12/2023    
19:15 - 21:15

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

BarBier speciaalbier café
Markt 30, Gouda, Zuid-Holland, 2801 JJ

Evenement type

Kaart niet beschikbaar
Gouda rent, powerwalkt en wandelt bij Kaarslicht 750 (voorheen de Goudse Lichtjesloop en -wandeling) staat op zaterdagavond 16 december gepland. Het wordt de tiende editie in het feestjaar dat Gouda 750 jaar stadsrechten viert!
Sportievelingen kunnen genieten van een sfeervolle Lichtjesloop of -wandeling in groepjes van max 15 personen + gids. Tijdens dit evenement geniet je van sprookjesachtige steegjes en hofjes onderweg én 2 á 3 culinaire/culturele surprises, zoals een lekkere hartverwarmende versnapering of intiem sfeervol optreden. En tevens van alle mooie Kerstverlichting op straat en aan de gevels én de mooie kleding van de meeste deelnemers (doe dus svp wat leuks in Kerstsfeer aan: lichtjes om je nek, guirlandes om je armen, een Kerstmuts op, etcetera). De link naar deze video geeft een impressie van hoe gezellig de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + –Wandeling in 2015 was: https://www.youtube.com/watch?v=x8cEu-rq2Tc…
LEUK VOOR HET HELE GEZIN !
De totale afstand bedraagt niet meer dan 5 kilometer en tussendoor zijn er 2 of 3 korte stops bij verrassingen om weer even tot rust te komen. Zodoende kunt u ook met uw kind(eren) meedoen. De beste optie daarvoor is om de route met het gezin wandelend af te leggen met één van onze ervaren stadsgidsen als begeleidster. Met wat oudere kinderen is rennend ook zeker haalbaar.
ON-LINE INSCHRIJVEN
Voorinschrijven kan door helemaal naar beneden te scrollen/gaan helemaal onderaan op deze pagina. Voorinschrijven kan tot en met 11 december, 13.00 uur. Schrijft u daarna pas in, dan kunnen we niet garanderen dat u onze speciale ‘Goudse’ herinnering krijgt omdat daar een productietijd op zit en betaalt u meer inschrijfgeld. Voor meer info kunt u mailen naar info@goudasport.nl.

 

DEELNAMEKOSTEN / KLEINE LETTERS
De inschrijfkosten bedragen 14 euro (exacte prijs nog niet bekend wegens aanhoudende prijsstijgingen), dat is inclusief enkele enkele culturele en culinaire verrassingen. Mocht het evenement onverhoopt NIET door kunnen gaan (bijvoorbeeld in verband met code rood vanwege ijzel, sneeuw, storm of onweer of i.v.m. coronabeleid) dan krijgt u eventueel reeds betaald inschrijfgeld niet terug, maar blijft de inschrijving geldig voor een volgend loopevenement.

STARTTIJDEN
Het eerste groepje start rond 19.15 uur als de stad al vol Kerstverlichting glimt. Daarna vertrekt er elke 5 minuten een volgend groepje.
WORDT JIJ DE NIEUWE LICHTJESKONING/KONINGIN?

Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de ‘mystery jury’ benoemd worden tot Goudse Lichtjeskoningin/koning 2023-2023. Er wordt in groepen van maximaal 4 personen gerend/gewandeld onder leiding van een gids. Indeling geschiedt op basis van loopsnelheid en opgegeven voorkeur om bij bepaalde vrienden in de groep te zitten. Na afloop ontvangen jullie een mooie, unieke Goudse herinnering. Na afloop is er een Top2000 Café met dj en band, die een dozijn klassiekers live speelt, en een leuke popquiz.

AFTERPARTY met Top2000café. De afterparty in de vorm van een Top2000 Café met live muziek én dj’s Ruben & Paul gaat dit jaar helaas niet door.

Op Facebook kunnen jullie dit evenement volgen via deze link: LINK volgt nog

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie