Gouda rent en wandelt bij Kaarslicht (Lichtjesloop + Wandeling)

Wanneer

14/12/2019    
18:45 - 23:45

Reserveringen

Reserveren gesloten

Gouda rent bij Kaarslicht (voorheen de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop en -wandeling) is een uniek loopavontuur door de romantisch verlichte Goudse binnenstad. Ook in 2019 kunnen sportievelingen dankzij diverse Goudse partijen, waaronder Go Sportief, deelnemen aan de gezellige GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop. Tijdens deze loop geniet u van sprookjesachtige steegjes en hofjes onderweg én een handvol culturele surprises, zoals optredens van professionele artiesten en culinaire versnaperingen. En tevens van alle mooie Kerstverlichting en -versierselen aan lantaarnpalen en winkelzuilen en op straat en de mooi verlichte kleding van de meeste deelnemers (doe dus svp wat leuks in Kerstsfeer aan: lichtjes om je nek, guirlandes om je armen, een Kerstmuts op, etcetera). Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de ‘mystery jury’ benoemd worden tot Goudse Lichtjekoningin/koning 2019-2020. Na afloop ontvangen jullie ook een mooie, unieke Goudse herinnering.
We starten vanaf 19.05 uur met rennen, verzamelen en kennismaken met de andere lopers in uw groep is vanaf 18.45 uur mogelijk.

Leuk voor het hele gezin (wandelen ook mogelijk)!
De totale afstand bedraagt niet meer dan 5 kilometer en tussendoor zijn er 4 of 5 stops om weer even tot rust te komen. Zodoende kunt u ook met uw kind(eren) meedoen. Een andere optie is om de route met het gezin wandelend of te leggen met ervaren stadsgids Marina als begeleidster.

Voor een impressie van hoe gezellig de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + Wandeling is, kunt u deze video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=x8cEu-rq2Tc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1Q-BVgpFfR6nsJDMwIZdmyt6HXs7nvzcp1eINtZN8qf4sH8LPTe53dngc

Voorinschrijven kan tot en met 13 december, 13.00 uur. Schrijft u daarna pas in, dan kunnen we niet garanderen dat je onze speciale ‘Goudse’ herinnering krijgt omdat daar een productietijd opzit. Voor voorinschrijven en meer info kunt u mailen naar info@goudasport.nl.

Deelnamekosten + KLEINE LETTERS
De inschrijfkosten bedragen rond de 15 euro, dat is inclusief enkele enkele culturele en culinaire verrassingen. Mocht het evenement onverhoopt NIET door kunnen gaan (bijvoorbeeld in verband met code rood vanwege ijzel, sneeuw, storm of onweer) dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Dit evenement wordt georganiseerd door Go Sportief, maar de promotie loopt mede via de website van GO!uda Sport.

AFTERPARTY met live muziek en ’80/’90’s disco
Na afloop is er een afterparty met live muziek en muziek van de dj’s Paul en Ruben. Deelname aan de afterparty kost 5,00 euro extra.

ON-LINE INSCHRIJVEN
Via deze link kunnen jullie inschrijven: https://goudasport.nl/evenementen/gouda-rent-en-wandelt-bij-kaarslicht-lichtjesloop-wandeling/

Gouda rent en wandelt bij Kaarslicht (Lichtjesloop + Wandeling)

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord