Gouda rent en wandelt bij Kaarslicht (Goudse Lichtjesloop + Wandeling)
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/12/2021
18:00 - 21:00

Locatie
BarBier speciaalbier café

Categorieën Geen Categorieën


Gouda rent en wandelt bij KaarsLicht (voorheen de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop en -wandeling) is een uniek loopavontuur door de romantisch verlichte Goudse binnenstad. In 2020 kunnen sportievelingen helaas niet fysiek, maar slechts virtueel deelnemen aan ‘Gouda rent en wandelt bij kaarsLicht’. Tijdens deze loop geniet u van sprookjesachtige steegjes en hofjes onderweg én een handvol culturele surprises, zoals optredens van professionele artiesten en culinaire versnaperingen. En tevens van alle mooie Kerstverlichting en -versierselen aan lantaarnpalen en winkelzuilen en op straat en de mooi verlichte kleding van de meeste deelnemers (doe dus svp wat leuks in Kerstsfeer aan: lichtjes om je nek, guirlandes om je armen, een Kerstmuts op, etcetera). Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de ‘mystery jury’ benoemd worden tot Goudse Lichtjekoningin/koning 2021-2022. Na afloop ontvangen jullie ook een mooie, unieke Goudse herinnering.
We starten vanaf 18.00 uur met rennen/wandelen. Het verzamelen en kennismaken met de andere deelnemers in uw groep gebeurt vanaf 17.45 uur bij een bepaald horeca- of winkelpand op de Markt.

Leuk voor het hele gezin (wandelen ook mogelijk)!
De totale afstand bedraagt niet meer dan 5 kilometer en tussendoor zijn er een handvol stops om even tot rust te komen en te genieten van een verrassing. Zodoende kunt u ook met uw kind(eren) meedoen. Een andere optie is om de route met het gezin wandelend of te leggen met ervaren stadsgids Marina als begeleidster.

Voor een impressie van hoe gezellig de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + Wandeling is, kunt u deze video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=x8cEu-rq2Tc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1Q-BVgpFfR6nsJDMwIZdmyt6HXs7nvzcp1eINtZN8qf4sH8LPTe53dngc

Voorinschrijven kan tot en met 11 december, 13.00 uur. Schrijft u daarna pas in, dan kunnen we niet garanderen dat je onze speciale ‘Goudse’ herinnering krijgt omdat daar een productietijd opzit. Voor voorinschrijven en meer info kunt u mailen naar info@goudasport.nl.

Deelnamekosten + KLEINE LETTERS
De inschrijfkosten bedragen 18,00 euro, dat is inclusief enkele enkele culturele en culinaire verrassingen. Mocht het evenement onverhoopt NIET door kunnen gaan (bijvoorbeeld in verband met code rood vanwege ijzel, sneeuw, storm of onweer) dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Dit evenement wordt georganiseerd door Go Sportief, maar de promotie loopt mede via de website van GO!uda Sport.

AFTERPARTY met live muziek en Top2000 Café met live muziek in Studio Gonz
Na afloop is er een afterparty met een Top2000 Café gepresenteerd door dj’s Paul en Ruben én live muziek. Deelname aan deze afterparty kost 4,00 euro extra bovenop de deelnamekosten van 18,00 euro.

ON-LINE INSCHRIJVEN
Via deze link kunnen jullie inschrijven: https://goudasport.nl/evenementen/gouda-rent-en-wandelt-bij-kaarslicht-lichtjesloop-wandeling-2/

Op Facebook kunnen jullie dit evenement volgen via deze link: https://www.facebook.com/events/196573005517681

Inschrijven

€18,00

Ja
Nee


Geef een antwoord