Gouda rent en wandelt bij Kaarslicht (Goudse Lichtjesloop + Wandeling)

Wanneer

18/12/2021    
15:30 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

BarBier speciaalbier café
Markt 30, Gouda, Zuid-Holland, 2801 JJ

Evenement type

Kaart niet beschikbaar
Gouda rent en wandelt bij Kaarslicht (voorheen de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop en -wandeling) mag op 18 december in een uitgeklede versie met alleen 2 of 3 verrassingen onderweg in de buitenlucht plaatsvinden. Maar dat is natuurlijk erg leuk en veel beter dan niets!
Sportievelingen kunnen dus genieten van een sfeervolle Lichtjesloop of -wandeling in kleine groepjes van max 4 personen + 1 gids. Tijdens dit evenement geniet je van sprookjesachtige steegjes en hofjes onderweg én 2 of 3 culinaire/culturele surprises, zoals een lekkere hartverwarmende versnapering of optreden. En tevens van alle mooie Kerstverlichting op straat en aan de gevels én de mooie kleding van de meeste deelnemers (doe dus svp wat leuks in Kerstsfeer aan: lichtjes om je nek, guirlandes om je armen, een Kerstmuts op, etcetera). De link naar deze video geeft een impressie van hoe gezellig de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + Wandeling is: https://www.youtube.com/watch?v=x8cEu-rq2Tc…
LEUK VOOR HET HELE GEZIN !
De totale afstand bedraagt niet meer dan 5 kilometer en tussendoor zijn er 2 of 3 stops om weer even tot rust te komen. Zodoende kunt u ook met uw kind(eren) meedoen. De beste optie daarvoor is om de route met het gezin wandelend af te leggen met ervaren stadsgids Marina als begeleidster. Met wat oudere kinderen is rennend ook zeker haalbaar.

Voor een impressie van hoe gezellig de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + Wandeling is, kunt u deze video bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=x8cEu-rq2Tc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1Q-BVgpFfR6nsJDMwIZdmyt6HXs7nvzcp1eINtZN8qf4sH8LPTe53dngc

ON-LINE INSCHRIJVEN
Via deze link kunnen jullie inschrijven: https://goudasport.nl/evenementen/gouda-rent-en-wandelt-bij-kaarslicht-lichtjesloop-wandeling-2/ Voorinschrijven kan tot en met 12 december, 13.00 uur. Schrijft u daarna pas in, dan kunnen we niet garanderen dat u onze speciale ‘Goudse’ herinnering krijgt omdat daar een productietijd op zit en betaalt u meer inschrijfgeld. Voor meer info kunt u mailen naar info@goudasport.nl.

DEELNAMEKOSTEN / KLEINE LETTERS
De inschrijfkosten bedragen 18,00 euro, dat is inclusief enkele enkele culturele en culinaire verrassingen. Mocht het evenement onverhoopt NIET door kunnen gaan (bijvoorbeeld in verband met code rood vanwege ijzel, sneeuw, storm of onweer of i.v.m. coronabeleid) dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Dit evenement wordt georganiseerd door Go Sportief, maar de promotie loopt mede via de website van GO!uda Sport.

STARTTIJDEN
Het eerste groepje start rond 15.30 uur als de stad al vol Kerstverlichting glimt. Daarna vertrekt er elke 5 minuten een volgend groepje.

WORDT JIJ DE NIEUWE LICHTJESKONING/KONINGIN?

Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de ‘mystery jury’ benoemd worden tot Goudse Lichtjeskoningin/koning 2021-2022. Er wordt in groepen van maximaal 4 personen gerend/gewandeld onder leiding van een gids. Indeling geschiedt op basis van loopsnelheid en opgegeven voorkeur om bij bepaalde vrienden in de groep te zitten. Na afloop ontvangen jullie een mooie, unieke Goudse herinnering. Helaas is er dit jaar nog geen Top2000 Café na afloop met dj en een band, die een dozijn klassiekers live speelt, dat kan hopelijk in 2022.

AFTERPARTY met Top2000café. De afterparty in de vorm van een Top2000 Café met live muziek én dj Ruben is waarschijnlijk in 2022 in StudioGonz. Deelname aan de afterparty kost 4,00 euro extra bovenop de deelnamekosten. DE AFTERPARTY GAAT IN 2021 NIET DOOR.

Op Facebook kunnen jullie dit evenement volgen via deze link: https://www.facebook.com/events/196573005517681

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord