Boerenkoolloop

Wanneer

18/03/2018    
16:00 - 17:30

Waar

Gouwe Stek Natuurlijk
uiverplein, Gouda, 2802 GA
Kaart wordt geladen...

Na het recente succes van de Eerste Erwtensoeploop in Gouda vindt er op 18 maart een soortgelijk hardloopevenement plaats, namelijk de Boerenkoolloop. Deelnemers aan dit gezellige evenement kunnen na afloop genieten van een overheerlijk bord boerenkool bij Gouwe Stek Natuurlijk in het gemaalhuis bij de Mallemolen. Daar is ook de start en finish van de verrassingsloop. Er wordt in 2 of 3 groepen met gidsen gelopen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Voorlopig staan er looproutes over 6, 7 en 10 kilometer gepland. Wie alleen wil lopen in haar/zijn tempo, kan een geprinte routekaart krijgen.

Verzamelen om 16.00 uur bij de Mallemolen / Gouwe Stek Catering aan de 1e Moordrechtse Tiendeweg (achter het Uiverplein en de Goudkade). Het lopen start om 16.10 uur. Vanaf circa 5 uur start het bijkomen met boerenkool.

Voorinschrijven kan tot en met 15 maart via info@goudasport.nl door uw naam en woonplaats door te geven en welke afstand u wilt lopen. Voorinschrijven kost 7 euro, nainschrijven 9 euro. De boerenkool wordt per bord afgerekend met Gouwe Stek Natuurlijk รก 5 euro per bord.